Nieuwbouwproject Residentie Galenus in hartje Mariakerke!

Vraagprijs: € 395 000 Oostende Nieuwpoortsesteenweg 627
Kom tot rust in Mariakerke! Met zijn kalme ligging, doch goede verbinding met het bruisende stadscentrum van Oostende, is deze deelgemeente een echte hotspot voor heel wat rustzoekers. Maak een wandeling van het idyllische Ensorkerkje tot over de duingordels en schuif bij terugkeer aan in een van de talrijke restaurantjes. Haal ’s morgens uw vers brood en toebehoren bij een van de vele lokale detailzaken of neem de fiets voor een ontbijtje in Oostende. De residentiële omgeving en ligging nabij de zee zorgen dat Mariakerke een geliefkoosde ligging is voor jong en oud.
Kom en ontdek Mariakerke, kom en ontdek Residentie Galenus!

Residentie Galenus is goed gelegen op de Nieuwpoortsesteenweg nabij vele winkels, nabij een bushalte en bevindt zich op enkele minuutjes wandelen of fietsen van de zee. Het project geeft aan de achterzijde uit op de Groenendaallaan en geniet een open zicht achteraan op een residentiële wijk!

Het nieuwbouwproject blinkt uit door zijn strakke lijn dat het geheel mooi omkadert. Verder wordt het gebouw ... getypeerd door zijn ruime woonappartementen, royale terrassen en leefruimtes tot wel 7m breed! Ook over het energetisch vraagstuk werd goed nagedacht in Residentie Galenus. Zo wordt een E-Peil gegarandeerd lager dan 20 en kunnen de privatieve eigenaren gebruik maken van de talloze zonnepanelen die geplaatst zullen worden. Vloerverwarming en warmtepompen worden standaard voorzien! Er is geopteerd voor een zeer ruime, gemakkelijke toegankelijke gemeenschappelijke fietsenberging. Tevens werd gedacht aan de wijzigende vraag in mobiliteit en zullen ook bakfietsen voldoende ruimte hebben in de grote fietsenstalling.

Het gebouw zal volgende indeling genieten: het ruime handelsgelijkvloers zal uitgebaat worden als apotheek, op het niveau -1 zullen er privatieve en volledig afgesloten garageboxen komen. Deze zullen voorzien worden van automatische sectionale poorten. Het niveau -1 zal bereikbaar zijn via een handige gemeenschappelijke autolift.
Niveau 1 tot en met 4 zullen telkens voorzien worden van 3 appartementen.

Er zal keuze zijn tussen 2- en 3-slaapkamerappartementen die voldoende ruim zijn en kunnen fungeren als volwaardige woonappartementen. Elke entiteit zal voorzien worden van grote leefterrassen van ca. 25m2 waar er gemakkelijk een eettafel of lounge zal kunnen geplaatst worden. De binnenruimtes zullen nauw betrokken worden met de terrassen door de mooie overkappingen en grote schuiframen voor een indoor-outdoor livinggevoel.

Bent u een echte Oostendenaar, nieuw in de regio of een rustzoeker tout court op zoek naar een royaal woonappartement met grote terrassen en voorzien van de nieuwe normering inzake hernieuwbare energie? Dan kan dit project misschien wel een opportuniteit voor u zijn! Informeer via ons kantoor of kom eens langs voor een koffietje en een kijkje in de grondplannen en het lastenboek!
Lees meer Verberg