Luxueus woonappartement op topligging aan de Vindictivelaan en met open zicht op de jachthaven!

Verkocht Oostende Kanunnik Dr. Louis Colensstraat 10
Hoekappartement op uitmuntende ligging in hartje Oostende! Goed gelegen en met zicht op de jachthaven! Op wandelafstand van het centraal station, het Leopold Park, Hendrik Serruyslaan en van de Albert-I Promenade. Eveneens een goede bereikbaarheid met de wagen!

Luxueus en uiterst lichtrijk hoekappartement (bewoonbare opp: 157 m²) bestaande uit een royale inkomhal afgewerkt met een kwalitatieve tegel en voorzien van 2 mooie klapdeuren die de inkom afscheidt van de woonkamer. Deze laatste werden afgewerkt in een houten schrijnwerk. Uiterst ruime woonkamer (ca.50 m²) uitgevende op de hoek van het gebouw. Zeer veel grote glaspartijen die u uitnodigen plaats te nemen in deze zonnige ruimte of waar het aangenaam vertoeven is op het zonovergoten terras! Prachtig open zicht en lateraal zicht op de jachthaven! De woonkamer werd afgewerkt met een zeer goed onderhouden volle parket op de ondervloer. Daarnaast kan de afzonderlijk goed uitgeruste keuken teruggevonden worden. Deze is voldoende groot waardoor dat er een grote eettafel kan ... geplaatst worden. Volgende toestellen zijn aanwezig: keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, vaatwasser en heteluchtoven. Verderop kan u de eerste badkamer terugvinden dewelke voorzien is van een ligbad. Aansluitend bevindt zich de ruime berging voorzien van heel wat ingemaakte kasten en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Op heden voorzien van 2 ruime slaapkamers, echter is de woonoppervlakte zeker groot genoeg om eventueel een 3e slaapkamer te voorzien. Een van de slaapkamers is voorzien met grote op maat gemaakte inbouwkasten. Afzonderlijk gastentoilet aanwezig. 2e badkamer met verzorgde inloopdouche en tevens een lavabo. Vernieuwde gaswandketel! Zeer gunstig EPC!

Gelegen in een zeer rustige en kleine residentie voorzien een privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Mogelijkheid tot aankoop van een standplaats Garage R in de dubbele garagebox in de residentie zelf ( 38.000 EUR).

Ideaal als vaste woonplaats of als ruim 2e verblijfsplekje! Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg