Woonappartement in het historisch centrum van Oostende!

Vraagprijs: € 215 000 Oostende Brabantstraat 2 A 0401
Ruim appartement op zeer mooie ligging in hartje Oostende! Goed gelegen nabij het Wapenplein, Kapellestraat, Mijnplein en op 2 minuten stappen van het strand en de Albert- I Promenade. Lekker kuieren op de Visserskaai? Ook deze bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van het appartement. Met het openbaar vervoer? Het centraal treinstation ligt op wandelafstand van het pand!

Op te frissen woonappartement (bewoonbare opp: 99 m²) bestaande uit een inkomhal voorzien van grote ingemaakte spiegelkasten die dienstig kunnen doen als vestiairekast. Afzonderlijk gastentoilet aanwezig. Lichtrijke en mooi afgewerkte woonkamer met een parketten vloer op de ondergrond in visgraat structuur. Na een grondige opknapbeurt kan deze terug een pareltje worden. Het raamwerk aan de voorzijde kan helemaal opengemaakt worden zodat je daar kan genieten van het mooie zijdelings zicht op het Wapenplein. Op heden voorzien van een afzonderlijke en brede keuken afgewerkt met een granieten werkblad en voldoende ingemaakte kasten. Volgende toestellen zijn ... aanwezig: keramische kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser en heteluchtoven van Miele. Er werd geopteerd om het kastenwerk verder door te trekken onder het raamwerk. Dit biedt de ideale plaats om een aperitiefje te nuttigen. Verderop via de nachthall bereik je de eerste slaapkamer uitgevend op de rustige Louisastraat, deze werd afgewerkt met een vasttapijt op de ondergrond en ruime ingemaakte kasten. Vanuit deze slaapkamer geniet je zelf tevens van wat lateraal zeezicht! Volwaardige en ruime badkamer voorzien van een ligbad met jacuzzifunctie, handdoekdroger, douche en aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. 2e slaapkamer achteraan uitgevende op de eveneens rustige achterzijde van het gebouw. Inpandig terras voorzien. Zeer gunstig EPC!

Bent u op zoek naar een appartement in hartje Oostende met een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en waar mits enige opfriswerken u een volwaardig leefappartement kan van maken? Informeer via ons kantoor!
Lees meer Verberg