Genieten in Ibizastijl aan de Belgische kust!

Verkocht Oostende Middenlaan 82 0101
High-end afgewerkt appartement te koop met lateraal zeezicht te Oostende - Raversijde. Zeer gunstig gelegen op enkele stappen van het strand en de zee en in de nabijheid van vele winkels aan de Nieuwpoortsesteenweg. Even wegvluchten van alle drukte? Say hello to Raversijde en installeer u.

Dit 3-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 81 m2) onderging een grondige en volledige renovatie in 2022 en werd op een doordachte manier uitgevoerd. Wat onmiddellijk opvalt bij dit appartement is de grootorde van de woonkamer die uiterst lichtrijk en luchtig werd gehouden. Er werd geopteerd om heel wat maatwerk te plaatsen om de ruimtes zoveel mogelijk te optimaliseren. Zo werd er gekozen voor een zitbank met handige kastruimte onderin. Verder werd er een ruim en laag ingemaakt TV-meubel gemaakt. Het geheel werd voorzien van een keramische tegel in groot formaat. Stopcontacten in de grond voorzien. Leefkeuken met hoogwaardige toestellen van AEG en voorzien van een ontbijtbar. Ook de bar maakt plaats voor kastruimte afgewerkt in een houten ... afwerking. Volgende toestellen werden er geplaatst: inductiekookplaat met ingebouwde dampkap, combi-oven, koelkast met diepvriesvak en ruime spoelbak met goudkleurig kraanwerk. Om u volledig in de Ibizastijl onder te dompelen werd er geopteerd voor zachte kleuren. Deze kan teruggevonden worden in de Mortex afwerking van het verschillend maatwerk en tevens aan het kookeiland. Ruime ingemaakte vestiaire voorzien waar de lijn tevens doorgetrokken werd. Afzonderlijk berging met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. 2 slaapkamers uitgevende aan de rustige achterzijde dewelke uitgeeft op het parkingcomplex van de residentie zelf. Badkamer zeer mooi afgewerkt met inloopdouche en modieus zwart kraanwerk. Ruime spiegel met lavabomeubel. Er is nog een 3e binnenkamer voorzien die eventueel dienstig kan doen als slaapkamer of als extra berging!
Het appartement wordt verwarmd met elektriciteit en is voorzien van een domoticasysteem toegankelijk via uw smartphone. Raamwerk werd tevens voorzien van hoogrendementsbeglazing. Blanco keuring elektriciteit. Vereenvoudigd postinterventiedossier aanwezig.

Gelegen in een rustige en relatief kleine residentie met een parkingcomplex achteraan. Ruime gemeenschappelijke sectionaal poort. Mogelijkheid tot aankoop van buitenstaanplaats.

Mogelijkheid van aankoop van meubilair. Neem gerust contact op met ons kantoor voor verdere informatie!
Lees meer Verberg