Kleinschalige nieuwbouwproject in hartje Mariakerke te Oostende

Verkocht Oostende Elisabethlaan 18 02.02
Ontdek het project op www.residentiejoline.be. Laatste 2 appartementen te koop!

Kleinschalige nieuwbouwproject gelegen in hartje Mariakerke - Oostende. Goed gelegen op een boogscheut van het strand, nabij winkels en de invalswegen van Oostende. Allerhande winkels en speciaalzaken in de buurt. Zowel vaste bewoners als tweedeverblijvers kunnen zich heerlijk wentelen in deze gezellige drukte! Tevens is het openbaar vervoer zeer nabij. Genieten van het zwembad Brigitte Becue of enkele speeltuintjes in de buurt zijn allemaal opties.

Deze kleinschalige residentie bestaat uit 10 appartementen en wordt er veel belang gehecht aan de hedendaagse wooncomfort. Er worden ruime woon-/leefappartementen voorzien van 88 m² tot 115m². Moderne architectuur kan teruggevonden worden in de nette gevel afgewerkt met zandsteen. Moderne elementen zoals zwart schrijnwerk accentueert de tijdloze geest van de architectuur. Aan de rustige achterzijde kan de gemeenschappelijke tuin teruggevonden worden die met zorg aangelegd zal worden en mogelijkheid biedt ... om in alle rust te genieten van het groenzicht. Het gelijkvloers maakt verder plaats voor een ruime en gemakkelijke toegankelijke gemeenschappelijke fietsenberging. Royale en mooi afgewerkte inkomhal dat tevens in de tijdloze sfeer afgewerkt wordt. Dit alles wordt gebouwd door een lokale aannemer D'hoore Construct.

Op het gelijkvloers kan er een mooi tuinappartement teruggevonden worden met een mooie privatieve tuin & terras. Heerlijk dineren & genieten van uw stadstuintje in hartje Mariakerke! Er wordt geopteerd om te werken met lokale onderaannemers voor wat betreft de keuken, badkamer, vloeren en dergelijke. De eerste tot en met de vierde verdieping bestaat telkens uit 2 appartementen van 88 m². Deze zijn telkens voorzien van terrassen aan voor- en achterzijde. De penthouse zal voorzien worden met royale leefterrassen aan zowel voor als aan achterzijde waar het zeer aangenaam vertoeven zal zijn. Oplevering voorzien in het najaar 2023. Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW.

Er wordt een E-Peil van 30 gegarandeerd!
Lees meer Verberg