Op te frissen woonappartement in hartje Oostende nabij de Albert-I Promenade en het Wapenplein!

Vraagprijs: € 184 500 Oostende Brabantstraat 8 0201
Wilt u het bruisend hart van de stad Oostende ontdekken? Houdt u van winkelen, restaurantjes ontdekken, wandelen op de strekdam of kuieren langsheen de Visserskaai? Fan van het openbaar vervoer? Dan kan dit appartement op wandelafstand van het centraal station van Oostende misschien wel een opportuniteit voor u zijn!

Ruim op te frissen 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 87 m²) gelegen in een kleine residentie met 3 appartementen. Bestaande op heden uit een afzonderlijke woonkamer afgewerkt met een laminaat op de ondergrond. Afzonderlijke functionele keuken voorzien van een koelkast, keramische kookplaat en dampkap. Vernieuwde gaswandketel. Badkamer met ligbad, lavabomeubel en afzonderlijk toilet. Op heden zijn er 2 slaapkamers voorzien waarvan één uitgeeft aan de rustige achterzijde. Volwaardige en ruime slaapkamers. Er is mogelijkheid om een 3e binnenkamer te creëren in de ruime inkomhal. Mogelijkheid om extra berging te maken.

Er werden reeds grote werken in het appartement uitgevoerd zo werd recentelijk de ... verwarmingsketel en de ramen vernieuwd (hoogrendementsbeglazing in wit PVC schrijnwerk). In het gebouw zelf wordt de inkomhal nog volledig vernieuwd (reeds betaald door de verkoper). Blanco keuring elektriciteit! Gunstig EPC. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs.

Het appartement bevindt zich in een kleine residentie zonder lift waardoor de algemene onkosten minimaal zijn! Kortom, dit appartement in Oostende is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruime woning met twee slaapkamers en een gezellig terras. Met zijn bouwjaar uit 1950 en charmante afwerking, biedt het appartement een unieke sfeer. De energiezuinigheid en gunstige ligging maken het plaatje compleet.
Lees meer Verberg