Met zorg onderhouden 2-slaapkamerappartement en gunstig EPC!

Vraagprijs: € 219 000 Oostende Vanderstichelenstraat 7 0202
Geriefelijk en verzorgd 2-slaapkamerappartement gelegen in de woonwijk Conterdam te Oostende. Een fijne plek om te wonen, met veel groen en dichtbij allerlei winkels. Tevens is de toegankelijk met autosnelweg en de invalswegen van Oostende een grote troef! Toch liever het stad en het strand gaan verkennen? Op een tiental minuutjes op uw fiets staat u in het stadscentrum. Verder is er een bushalte net om de hoek.

Woonappartement (bewoonbare opp: 102 m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting de zonnige en lichtrijke woonkamer. Ruime woonkamer/leefruimte afgewerkt met een gemakkelijk te onderhouden keramische tegel die zich over het ganse geheel spreidt. De grote ramen zorgt voor heel wat natuurlijk lichtinval. Open keuken dewelke het ruimtelijk gevoel accentueert en volledig ontworpen werd om aan al uw behoeften te voldoen. Voorzien van alle toestellen zoals een elektrische kookplaat, dampkap, oven en vaatwasser, biedt deze keuken zowel functionaliteit als gemak. Kenmerkend zijn de twee slaapkamers (opp 13,39m² & ... 17,11m²) met ingebouwde kasten, waarvan één toegang biedt tot een privéterras. De slaapkamers zijn uitgerust met een laminaten vloer die onderhoudsvriendelijk is, ideaal voor eenvoudige reiniging en duurzaamheid. Een van de slaapkamers is voorzien van een ingeklapt bed, handig als u gasten verwacht! De badkamer is modern uitgerust met een douche met glazen wanden. Daarnaast is er ook een afzonderlijk toilet. Ingesloten en zonnig terras van 7,58m². Blanco keuring elektriciteit en een zeer gunstig EPC!

Dit appartement is gelegen in een recent gebouwde, kleinschalige residentie, waardoor het zowel een moderne uitstraling als een intieme sfeer biedt.

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement of een investeringsproduct? Beiden zijn mogelijk! Contacteer ons kantoor om uw bezoek in te plannen!
Lees meer Verberg