Charmant 1-slaapkamerappartement met gunstig EPC-label in de Christinastraat!

Verkocht Oostende Christinastraat 59 0203
Dit charmante appartement, gelegen in het hart van de bruisende stad aan zee Oostende, biedt een ideale combinatie van rust en levendigheid. Gevestigd in de rustige Christinastraat, staat het appartement in een van de meest trendy en upcoming straten van Oostende. Deze straat is de afgelopen jaren getransformeerd tot een hotspot met talloze nieuwe restaurants en gezellige speciaalzaken, perfect voor wie houdt van culinaire ontdekkingen en unieke winkelervaringen. De locatie is zeer gunstig met uitstekende verbindingen via het openbaar vervoer en het centraal station van Oostende op slechts enkele minuten loopafstand. Bovendien is het strand letterlijk om de hoek, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van een ontspannen wandeling langs de kust. Vanuit het appartement heb je zelfs een prachtig lateraal zeezicht.

Het appartement zelf (bewoonbare opp: 50 m²), is altijd met zorg onderhouden en straalt netheid uit. De investering in nieuwe hoogrendementsbeglazing heeft geleid tot een gunstig EPC-label B, wat zorgt voor een ... energiezuinige woonomgeving. Inkomhal met vestiairemogelijkheden, waarna je de gezellige woonkamer betreedt, die is voorzien van een mooie laminaatvloer. De keuken is recent vernieuwd en volledig uitgerust met inbouwkasten, een inductiekookplaat, dampkap en koelkast. De badkamer beschikt over een ligbad en toilet, en de slaapkamer aan de achterzijde biedt een rustige plek om te ontspannen. Daarnaast is er een ingesloten terras waar je in alle privacy kunt genieten van de buitenlucht.

Praktische zaken zoals de blanco elektriciteitskeuring en het asbestvrije karakter van het appartement maken dit een zorgeloze keuze. Dit appartement is een ideaal pied-à-terre in Oostende, perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele, stijlvolle en goed gelegen plek om te wonen of als tweede verblijf. Mogelijkheid tot aankoop van meubilair.
Lees meer Verberg