Geriefelijk en ruim appartement met gunstige verbinding met invalswegen!

Verkocht Stene Gouwelozestraat 81 0301
Geriefelijk appartement gelegen aan het ziekenhuis (AZ Damiaan) te Oostende. Aan de overzijde van het gebouw bevindt zich een bushalte ook de autosnelweg is vlot te bereiken vanaf hier.

Verzorgd en ruim 2-slaapkamerappartement (bewoonbare oppervlakte: 93m²) met royale inkomhal voorzien van ingemaakte kasten en afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke tegel, grote woonkamer met relatief open zicht aan de voorzijde. Afzonderlijke keuken voorzien van een elektrische kookplaat met dampkap, koelkast met diepvriesvakje en spoelbak. Deze ruimte biedt nog mogelijkheid om een keukentafel bij te plaatsen. Verder kan de badkamer gevonden worden, afgewerkt met een mooi dubbele wastafelmeubel, ligbad met douchemogelijkheid en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. 2 grote slaapkamers afgewerkt met laminaat. De masterbedroom verleent toegang tot het groot en zonnig terras waar u tevens een mooi zicht heeft. Gunstig EPC en blanco keuring elektriciteit!

Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox (5m95 x2m70) die zich tevens in ... het complex bevindt, voorzien van een kantelpoort. (Prijs: € 27.000).

Gelegen in een nette residentie voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en een privatieve berging op het niveau van het appartement.
Lees meer Verberg