Architecturale parel met gunstig EPC in hartje Oostende!

Vraagprijs: € 349 000 Oostende Sint-Franciscusstraat 30
Stadswoning op een prachtig en uitzonderlijke ligging in de Sint-Franciscusstraat te Oostende. Houdt u van een stadsleven waarbij shopping, heerlijk lokale detailzaken ontdekken, de Visserskaai af fietsen, genietend van een lekker maaltijd in een restaurant op het Wapenplein en een fikse strandwandeling aan de waterlijn, centraal staan? Bent u daarnaast fan van verplaatsingen via het openbaar vervoer? Dan is deze woning, nabij het centraal treinstation, ideaal voor u!

Royale architecturale rijwoning (bewoonbare opp: 237 m²) bestaande op het gelijkvloers over een ruime en volwaardige garage voorzien van een sectionaal poort. Verder op het gelijkvloers kan nog een polyvalente ruimte teruggevonden dat voor diverse doeleinden kan gebruikt worden. Imposante inkomhal met typerend glaswerk (Architect Molleman), ruime vestiare kast en afzonderlijke gastentoilet met afwasbakje. Mooie wenteltrap u leidende naar de eerste verdieping.

Het eerste verdiep werd afgewerkt met een warm volwaardig parket op de ondergrond. Uiterst lichtrijke ... woonkamer mededankzij de grote typerende glaspartijen (plafondhoogte). Het raamwerk zorgt ervoor dat u een prachtig openzicht geniet op de straat. Verderop kan de eetkamer teruggevonden worden dat op een plateau werd geplaatst. Uitgevende aan de achterzijde kan de hernieuwde en volwaardige leefkeuken teruggevonden worden voorzien van een inductiekookplaat, koelkast met diepvriesvakje, heteluchtoven en vaatwasser. Groot schuifraam leidende naar het ingesloten koertje/terras (13m²) voorzien van een tuindouche. Een verdieping hoger kunnen er 2 volwaardige slaapkamers (18 m² en 20m²) teruggevonden worden en een badkamer met ligbad, lavabomeubel en ingemaakte handdoekkasten. Op de ondervloer werd er geopteerd voor een onderhoudsvriendelijk laminaat op de ondergrond.

De dakverdieping werd ook verder ingericht en is bereikbaar via een vaste trap. Dit verdiep maakt plaats voor een bureelruimte op de overloop en een bijkomende afzonderlijke slaapkamer. (16 m²) Het dak werd reeds vernieuwd en geïsoleerd door de eigenaar. Er werd centrale verwarming geplaatst (hoogrendementsketel van Vaillant), airco-units en vernieuwde elektrische boiler. Zeer gunstig EPC-label B! Er worden nog vernieuwde ramen geplaatst door de eigenaren. Op het gelijkvloers kan er een tweede badkamer teruggevonden worden, ideaal als je van het strand komt en u snel wenst af te spoelen. Verder is er nog een ruime wasberging aanwezig.

Laat u verleiden tot deze prachtige, architecturale stadswoning met karakter en zeer veel potentieel! Bezoekdag op zaterdag 9 september tussen 10:00 en 12:00. Boek uw bezoekmoment online in op onze website!
Lees meer Verberg