Weldoordachte Bel-etage (starters) woning !

Verkocht Oostende Hennepstraat 5
Vernieuwde rijwoning rustig gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer (tramhalte en bushalte liggen op wandelafstand). Goede bereikbaarheid met scholen, winkels en invalswegen.

Achter deze mooie Interbellum gevel schuilt een waar pareltje van het Oostends vastgoed!
Op de benedenverdieping werd een volledig aparte studio ingericht (dewelke bijvoorbeeld verhuurd kan worden als airbnb, of als u gasten ontvangt) met badkamer en afzonderlijk toilet. Deze ruimte kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.
Verder gaan we via de trap de leefruimte binnen die onder andere met indirect licht voor een gezellige toets zorgt! Het geheel werd zeer gezellig ingekleed met diverse (lees)hoekjes dat het warme karakter van de woning in de verf zet. Verder op dit verdiep vinden we de eetplaats alsook de keuken die volledig is ingericht met toestellen (keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, combi-oven en vaatwasser). Aanpalend aan de keuken vinden we de sun lounge ofwel het overdekte terras die ondanks het gebrek aan ... buitenruimte een luchtige en creatieve oase aan rust biedt.
Een verdieping hoger vinden we een zeer mooie en rustgevende slaapkamer met daarnaast een fitness ruimte met (infrarood) sauna! Ensuite kan men de badkamer terugvinden dewelke voorzien is van een douchecabine en dubbele lavabo.
Tenslotte onder het dak vinden we niet alleen een ruime bureelruimte maar ook een volwaardige slaapkamer die dankzij zijn mezzanine een waar kinderparadijs zou kunnen zijn!

De woning onderging een doordachte renovatie en werd zeer structureel aangepakt. Zo werd er centrale verwarming verplaatst (hoogrendementsketel, condenserend model en combi-model), hoogrendementsbeglazing en een geïsoleerd dak. Zeer gunstig EPC! Blanco Keuring elektriciteit.Lees meer Verberg