Recent gelijkvloers appartement op een boogscheut van de Duinen en het strand van Bredene!

Verkocht Bredene Kapelstraat 259 B 00.02
Instapklaar 2-slaapkamerappartement goed gelegen nabij de Duinen en het strand te Bredene. Gunstig gelegen op fietsafstand van De Haan en op enkele passen van heel wat winkels, ontspanning en gezellige restaurants te Bredene. Op enkele minuten wandelen van openbaar vervoer, zo is er een tramhalte in de buurt.

Recent woonappartement (bewoonbare opp: 70 m²) met over het ganse geheel een goed te onderhouden keramische tegel dat voor eenheid zorgt. Via de inkomhal komen we in de ruime en lichtrijke woonkamer. Aansluitend vinden we de praktische open keuken terug voorzien van volgende toestellen: vitrokeramische kookplaat, dampkap, vaatwas en spoelbak (merk: Zanussi). Als u verder loopt richting de rustige achterzijde vinden we een badkamer terug op heden voorzien van een douche en wastafel met kasten en lades. Achteraan bevinden zich 2 ruime slaapkamers (elk van 12 m²) die beiden toegang verlenen tot het ruime en zuid gericht ingesloten terras. Verder beschikt het appartement over een handige berging met aansluiting voor het plaatsen ... van een wasmachine. Afzonderlijk gastentoilet. Keuring elektriciteit conform. Inclusief meubilair. Zonneluifel aanwezig op de zonnige koer en screenings.

Gelegen in een rustige, nette en recent gebouw. Handige gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Mooi aangelegd gemeenschappelijke voortuin. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in het ondergronds garagecomplex. Nieuw EPC in aanvraag.
Lees meer Verberg