Ruim gelijkvloers 3-slaapkamerappartement met mogelijkheid tot garage!

Verkocht Oostende Molenaarsstraat 41 0001
Gelijkvloers 3-slaapkamerappartement gelegen in de rustige Molenaarsstraat te Oostende. Goed gelegen in de directe nabijheid van winkels en openbaar vervoer. Op fietsafstand van het centrum van Oostende.

Dit ruim gelijkvloers appartement bestaat uit een royale inkomhal die voldoende ruimte voorziet om kasten te plaatsen en een vestiaire te voorzien. De woonkamer is uiterst ruim en geniet van een mooie natuurlijke lichtinval. De vloer is voorzien in een duurzame en een gemakkelijk te onderhouden tegel. Er is een afzonderlijke keuken voorzien die zich in een uitmuntend goed onderhouden staat bevindt. Er is voldoende kastruimte, een keramische kookplaat, dampkap, oven en ingebouwde koelkast. De 3 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. Een van de kamers heeft toegang tot het volledig ingesloten terras (koertje) waar u voldoende privacy geniet. Badkamer voorzien van ligbad en lavabomeubel. Verder op bevindt zich nog een afzonderlijke berging waar de hoogrendementsketel van Viessmann geplaatst werd.
Op heden is ... het zo dat het koertje achteraan toegang verleent tot de garage aan de achterzijde, wat een absoluut pluspunt is. De garage zelf is uiterst ruim en voorzien van een vernieuwde sectionaal poort met afstandsbediening. Inrijden in het complex doet u via de Mariakerkelaan 104.
Garagebox NIET inbegrepen in de prijs en bedraagt € 27.000.

Lage algemene onkosten door afwezigheid van lift!

Lees meer Verberg