Op te frissen gelijkvloerse villa gelegen op prachtige ligging te Bredene!

Verkocht Bredene Torenvalkenerf 12
Tekoopstelling via het 1Shotsysteem! Prijs is startprijs en geen vraagprijs!

Gelijkvloerse villa prachtig gelegen te Bredene - Torenvalkenerf. Uiterst rustig en residentieel gelegen in een groene omgeving, in de nabijheid van het strand. Op enkele passen van de woning kan een speeltuintje teruggevonden worden.

Villa met zeer veel mogelijkheden (bewoonbare opp: 135m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting gezellig ingerichte woonkamer met groot schuifraam richting het zonneterras. Geheel werd voorzien van een goed te onderhouden keramische tegel. Open keuken voorzien van ingebouwde kasten in beukafwerking. Volgende toestellen zijn voorzien: keramische kookplaat, koelkast, dampkap en heteluchtoven. Aan de keuken is er een ruime berging voorzien die tevens toegankelijk is via de inkomdeur. Deze handige berging leidt verder richting de garage dewelke afgesloten wordt met een kantelpoort. Aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en zolderluik voorzien in de garage.
Verder maakt de woning plaats voor 3 ... slaapkamers allemaal voorzien van rolluiken. Badkamer met vernieuwde laminaat, inloopdouche en lavabomeubeltje. Afzonderlijk toilet voorzien.

De gelijkvloerse villa is gelegen op een grondoppervlakte van 640m²! Op heden voorzien van een terras.

Bezoekmoment op zaterdag 23/10 tussen 10u00 en 12u00.
2e Bezoekmoment op zaterdag 30/10 tussen 10u00 en 12u00
Bezichtigingen op afspraak
Lees meer Verberg