Vernieuwde gelijkvloerse halfopen bebouwing op prachtige ligging!

Vraagprijs: € 395 000 Oostende Clivialaan 10
Vernieuwde halfopen bebouwing op een prachtige ligging te Oostende - Bloemenwijk! Gelegen in een residentiële omgeving in de nabijheid van een school en diverse winkels met een zeer goede toegankelijkheid via de invalswegen van Oostende. In een mum van tijd staat u met uw fiets in het centrum van de stad!

Volledig gelijkvloerse halfopen bebouwing op een perceel van 408 m² en een royale bewoonbare oppervlakte van 154 m². Bestaande uit een inkomhal met vestiaire en een gastentoilet, beiden afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke tegel. De volledige woning werd steeds met uitermate veel zorg onderhouden! Uiterst lichtrijke woonkamer met zeer veel natuurlijk daglicht mede dankzij de grote raampartijen. Woonkamer voorzien van een open haard. De laminaat op de ondergrond zorgt voor een gezellige toets. Volledig uitgeruste en volwaardige keuken met tevens veel natuurlijk daglicht door de lichtkoepel voorzien van volgende toestellen: gasvuur met 4 kookbekkens, heteluchtoven, combi-oven, dampkap en koelkast. Aansluitend kan de handige ... berging teruggevonden worden. Ruime garage (13m²) voorzien van een sectionale poort (vernieuwd in 2014). Verder kan u via de nachthal de technische ruimte terugvinden waar de vernieuwde hoogrendementsketel staat (combiketel, Vaillant, vernieuwd in 2013). Verderop zijn er 3 volwaardige slaapkamers waarvan de grootste maar liefst 17,7m² is. 4e slaapkamer op heden ingericht als bureelruimte met ingemaakte kasten. Tevens beschikt 1 van de slaapkamers over een ingemaakte kleerkast. De badkamer werd volledig hernieuwd in 2019 en werd afgewerkt met faience in terrazzostructuur! Ligbad met douchescherm. Badkamermeubel met ingemaakte spiegelkast en touchscreenverlichting. Verluchting aanwezig. Het raamwerk is voorzien van rolluiken en van vliegenramen.
De woning werd zeer solide en goed gebouwd. Het dak werd bijkomend geïsoleerd met polyurethaan van 8cm! Het perceel is omgeven door een mooi aangelegde tuin met een terras van 16m² en een poortje naar de achtertuin. De achtertuin geniet van voldoende privacy. Drainage aanwezig.

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Lees meer Verberg