Handelswoning te koop op de Nieuwpoortsesteenweg centrum Mariakerke!

Verkocht Oostende Nieuwpoortsesteenweg 533
Verzorgde handelswoning (bruikbare vloeropp: ca. 260 m²)te koop gelegen in het commercieel hart van Mariakerke op de Nieuwpoortsesteenweg! Goed gelegen met een tramhalte over de deur en parkeergelegenheid op het Mariakerkepleintje! Ideale uitvalsbasis voor uw volgend nieuw project.

De handelsruimte bestaat op heden uit een winkelruimte voorzien van koeltoonbanken mooi afgewerkt met een goed te onderhouden tegelvloer op de ondergrond. Verwarming gebeurd via het aircosysteem. Verderop kunnen de diepvriescellen en koelcellen teruggevonden worden in de atelierruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Afzonderlijke polyvalente ruimte voorzien van een lichtkoepel en met grote afwasbakken (industrieel). Keuken uitgevende op de binnenkoer waar er gemakkelijk twee wagens kunnen geparkeerd worden. Afzonderlijke garage voorzien met sectionaal poort. Tevens is het perceel toegankelijk aan de kant Mariakerkeplein.
Het eerste verdiep maakt plaats voor een royale leefruimte met verschillende mogelijkheden naar inrichting ... toe. Extra berging aanwezig. Toilet voorzien op het tussenverdiep. Het tweede verdiep maakt plaats voor 3 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en douche.

58 zonnepanelen inbegrepen in de prijs! Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.
Tevens zijn er projectmogelijkheden met het pand!
Lees meer Verberg