Lichtrijk dakappartement (incl. staanplaats) rustig gelegen

Verkocht Bredene Koerslaan 20 B 0203
Dakappartement zeer rustig gelegen te Bredene, nabij de grens met De Haan. Gunstig gelegen in de nabijheid van de Duinen, strand en tevens is er een tramhalte in de buurt. Houdt u van heerlijk en rustig ontspannen aan de kust, dan is dit appartement misschien wel iets voor u! Gelegen in een complex waar mooie tuinen aangelegd werden.

Geriefelijke 2-slaapkamerappartement (bewoonbare oppervlakte: 47 m²) werd afgewerkt met een mooie onderhoudsvriendelijke keramische tegel die zich over het ganse appartement uitstrekt. Het grote schuifraam (PVC schrijnwerk) biedt toegang tot het zonnig terras waar het aangenaam vertoeven is. Praktische keuken voorzien van volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje en voldoende ingemaakte kasten. Afgewerkt met een onderhoudsvriendelijk laminaten werkblad. Badkamer voorzien van een douche, lavabomeubel en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Afzonderlijk toilet voorzien. 2 slaapkamers voorzien. Parkeerplaats inbegrepen in de prijs. Blanco Keuring ... Elektriciteit.

Gelegen in een mooie en rustige residentie voorzien van voldoende aangelegd groen. Gemeenschappelijke ondergrondse garagecomplex waar de privatieve standplaats teruggevonden kan worden. Gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal.
Lees meer Verberg