Knus dakappartement rustig gelegen in de Elzenlaan te Oostende!

Verkocht Oostende Elzenlaan 16 0301
Knus dakappartement bestaande uit 3 slaapkamers en met een mooi open zicht op een doodlopende straat. Zeer gunstig gelegen in de nabijheid van openbaar vervoer (bushalte), shopping en op fietsafstand van het stadscentrum.

Dit gezellig dakappartement (bewoonbare oppervlakte van 78m²) bestaat uit een ruime inkomhal die toegang verleent tot de 2 slaapkamers die uitgeven aan de voorzijde van het gebouw. Aan de achterzijde bevindt zich de gezellig ingekleede woonkamer voorzien van een laminaten vloer en met een mooi geschilderde trap naar de dakverdieping. Daar is een derde kleine zolderkamer aanwezig en een ruime berging waar gestockeerd kan worden. Keuken aanwezig voorzien van een koelkast, vitrokeramische kookplaat en dampkap. Het geheel werd afgewerkt met een spaanderplaat die gemakkelijk in onderhoud is. Badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, aansluiting voor een wasmachine. Verder bevindt er zich nog een bijkomende berging.

Dit dakappartement bevindt zich in een kleinschalige residentie zonder lift. De algemene ... onkosten zijn dan ook uitzonderlijk laag! Geniet nu nog van de mogelijkheid tot aankoop met laag beschrijf! Blanco keuring elektriciteit Lees meer Verberg