Ruim woonappartement met prachtig open zicht op het St. Petrus en Paulusplein

Verkocht Oostende Sint-Petrus en-Paulusplein 6 14
Ruim woonappartement met adembenemend open zicht op het St. Petrus en Paulusplein. Prachtige ligging nabij de Visserskaai, het treinstation, Vindictivelaan en de grote winkelstraten van Oostende. Heerlijk centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer (trein, bus en etc...)

Steeds met zorg onderhouden woonappartement (bewoonbare oppervlakte: 107m²) bestaande uit een ruime inkomhal die u verder leidt naar de woonkamer die zich uitgeeft aan de voorzijde van het gebouw. De woonkamer van 33m² is zeer uitgestrekt en werd afgewerkt met een kwalitatieve laminaat die gemakkelijk te onderhouden is. Schuifraam voorzien richting het zonnig terras van ca. 5m². Deze laatste werd afgewerkt met glas zodat u zelfs 's winters aangenaam van de zon kan genieten. Verder bevindt zich de leefkeuken die voorzien is van een vitrokeramische kookplaat, dampkap, heteluchtoven, microgolf en koelkast met diepvriesvakje. Verder is de keuken voorzien van voldoende pottelades en ingemaakte kasten. Verderop bevindt zich nog een handige berging voorzien ... van ingemaakte kasten waar er tevens kan gestapeld worden, deze laatste is eveneens voorzien van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Aan de kant van de Pastoor Pypestraat (rustig) bevinden zich de ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van een ingemaakte kast. Ruime badkamer aanwezig met douche, toilet en lavabomeubel. Het geheel werd volledig voorzien van faience tegels. Royale inkomhal waar ruimte is voor het plaatsen van een vestiairekast. Gunstig EPC!

Mogelijkheid tot aankoop van een uiterste grote garagebox in het gebouw zelf! Grote garagebox van ca 8m diep die op heden ingedeeld werd met een extra berging afgewerkt met verdere ingemaakte kasten. Prijs garagebox: € 65.000

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan om dit prachtig appartement met mooi zicht in overweging te nemen!
Lees meer Verberg