Recent dakappartement in het centrum van Oostende met ruim zonneterras

Verkocht Oostende Langestraat 83 0401
Recent 2-slaapkamerappartement gelegen op nog geen 200m van het strand, de Albert-I Promenade, in de nabijheid van de Visserskaai, Wapenplein en het centraal station van Oostende. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Dit recent dakappartement (bewoonbare opp: 77 m²) bestaat uit een inkomhal die u verder leidt naar de woonkamer met open leefkeuken. Groot raam aan de achterzijde voorzien die uitgeeft op het ruime terras. De keuken werd hoogwaardig afgewerkt met een granieten werkblad en met een praktisch ingedeeld kookeiland. Volgende toestellen zijn voorzien: keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, combisteamer en vaatwasser (merk: AEG en Miele). Handige berging in het appartement zelf met een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Badkamer met ligbad/douche combinatie en handdoekradiator. Mooi afgewerkt lavabomeubel met ingemaakte kasten. Afzonderlijk gastentoilet voorzien. Er zijn 2 slaapkamers voorzien die beiden uitgeven aan de rustige achterzijde van het gebouw.
Recent appartement voorzien ... van gunstige isolatienormen: zo werd er een ventilatiesysteem (type D) geplaatst en hoogrendementsbeglazing. E-peil van 44 behaald! Blanco Keuring elektriciteit. Extra pluspunt is de glasvezelaansluiting (via Proxiumus) om sneller internet te genieten.
Mogelijkheid tot aankoop/huur ruime garagebox in hetzelfde gebouw!

Gelegen in een recente residentie voorzien van een gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenberging.

Lees meer Verberg