Penthouse met riante zonneterrassen op centrale ligging

Verkocht Oostende Sint-Catharinaplein 25
Gesitueerd aan het gezellige Sint-Catharinaplein nabij winkels, openbaar vervoer en op een boogscheut van het centrum van Oostende. Residentieel en rustig gelegen.

Spiksplinternieuw gerenoveerde penthouse (bewoonbare opp.: 72m²) met prachtig open parkzicht! Via de private lift komt men in de inkomhal toe die u verder leidt naar de zonovergoten woonkamer waarvan de vloer afgewerkt werd met een luxueus parket. De open ingerichte keuken is voorzien van spoelbak, keramische kookplaat, vaatwas, oven en dampkap. Voor de keuken werd gekozen voor een vloerafwerking met een onderhoudsvriendelijke keramische tegel. Netjes en zeer modern afgewerkt met grote faience tegels met carrerra-marmerlook! Naast de keuken vinden we een handige berging terug waar de aansluiting voor de wasmachine is voorzien en mogelijkheid biedt om extra proviand te stockeren. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers (8 m² en 11m²) met elk toegang tot de terrassen! De ruime terrassen zijn de echte eyecather van dit appartement! Heerlijk zonnebaden in alle ... privacy de ganse dag door! Een lekkere barbecue om de dag af te sluiten, het is allemaal mogelijk op deze zeer ruime terrassen dewelke afgewerkt werden met kunstgras en bankirai. Verder beschikt dit uitermate mooi appartement over een badkamer met ligbad (douchemogelijkheid ) en een mooi op maat geplaatst lavabomeubel. Afzonderlijk gastentoilet. Gunstig EPC! Blanco Keuring Elektriciteit.

Gelegen in een recente residentie voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Laat u verleiden tot dit prachtig eigendom!
Lees meer Verberg