Nieuwbouwduplex-appartement te koop uiterst lichtrijk en voldoende ruim!

Verkocht Bredene Dorpsstraat 118 0202
Nieuwbouwduplex-appartement van maar liefst 130m² bewoonbare oppervlakte en met zeer veel natuurlijke lichtinval! Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer (bushalte) en goede connectie met Oostende!

Bezoek alvast virtueel het pand!

Het duplexappartement geniet van zeer veel natuurlijk daglicht door enorm grote veluxen die voorzien zijn in de woonkamer op de gelijkvloerse verdieping. Er is ook voldoende ruimte voorzien om een grote eetkamer te plaatsen. Deze laatste voorziet toegang tot het zonniggericht terras die afgewerkt werd met een bankirai. Leefkeuken voorzien van alle toestellen en voldoende ingemaakte kasten. Aansluitend bevindt zich een ruime berging waar tevens de hoogrendementsketel van Vaillant voorzien werd. Gastentoilet voorzien in de inkomhal. Via de privatieve trap bereikt u het verdiep waar zich 3 slaapkamers bevinden en 1 bureelruimte of extra berging. Alle slaapkamers werden afgewerkt met laminaat. Ruime badkamer aanwezig met ligbad en douchemogelijkheid. Lavabomeubel aanwezig met 2 lavabo's en spiegelkast. ... Ook op dit verdiep is er een afzonderlijke toilet aanwezig.

Uiterst gezellig en instapklaar appartement! Op het gelijkvloers bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenberging en - vuilnislokaal.
Wenst u het pand te bezichtigen? Dat kan uiteraard!
Lees meer Verberg