Duplex met ruim zonneterras in jong gebouw op zeer centrale ligging te Bredene - Duinen

Verkocht Bredene Golfstraat 30 0301
Duplex-appartement op een zeer goede ligging in de dorpskern van Bredene-Duinen. Op enkele passen van heel wat winkels, een slager en bakker. Het strand bevindt zich op enkele passen en ook in de nabijheid van de surfclub Twins. Makkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer (tramhalte op ca. 400 m).

Duplex-appartement (bewoonbare opp: 128 m²) bestaande uit op de begane vloer over een lichtrijke woonkamer met een vernieuwd fineerparket op de ondergrond. Het geheel werd zeer luchtig gehouden en werd geopteerd om een ruime keuken te voorzien met royale eetplaats. De leefruimte biedt toegang tot het ingesloten en zonnig terras uitgevende aan de zonnige voorzijde (ochtend en middagzon!). Het betreft een royaal en ruim terras van ca. 8,5 m²! Verder beschikt dit niveau over een ruime vestiaire met ingebouwde kasten en gastentoilet. Via de inwendige trap in stenen afwerking kan je het verdiep bereiken dewelke netjes afgesloten kan worden dankzij de glazen deur. De nachthall biedt mogelijkheid om de 3 verschillende en ruime slaapkamers ... te bereiken. De slaapkamers werden voorzien van een kurkvloer op de ondergrond dat zeer aangenaam is. Ruime badkamer met hoekbad, douche en wastafel met 2 lavabo's. Handdoekwarmer voorzien. Daarnaast zijn er 2 kamers die uitgevend zijn aan de achterzijde van het gebouw. De derde slaapkamer wordt op heden als bureelruimte gebruikt.

Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats in het gebouw (35.000 EUR). afgesloten via een gemeenschappelijke sectionaal poort. Gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Kleinschalige residentie.
Lees meer Verberg