Vernieuwde duplex in kleine residentie in hartje De Haan!

Verkocht De Haan Pater Vandemoerelaan 69 0301
Vernieuwde duplex op rustige ligging in hartje De Haan! Gunstig en goed gelegen nabij de dorpskern van De Haan waar het aangenaam vertoeven is. Op enkele stappen staat u in de Stationsstraat van De Haan (winkelstraat), de tramhalte De Haan centrum en op wandelafstand van het strand van De Haan. Heerlijk wandelen kan richting de Duinbossen of in de mooie exclusieve Concessie.

Royale en ruime duplex (bewoonbare opp: 130m²) bestaande uit een grote inkomhal dat de voorzijde verbindt met de rustige achterzijde waar de slaapkamers zich bevinden. Mooie en gezellige woonkamer van ca. 38 m² voorzien van een vernieuwde keuken met een keramische kookplaat en dampkap. Voldoende ingemaakte kasten waar het handig stapelen is. Verder bevindt zich aansluitend aan de keuken een handige berging om uw voorraad te stockeren. Verder zijn er op dit verdiep 2 ruime slaapkamers terug te vinden (14m² en 14,5m²) dewelke voorzien zijn van ruime ingemaakte kasten. Badkamer met ligbad en aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine.
Via de trap bereik je ... de masterbedroom van ca. 40 m² en biedt mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime dressing. Het geheel werd afgewerkt met een mooie laminaat. Mooie groene verzichten zowel aan de voor als aan de achterzijde!

Gelegen in een kleine residentie zonder lift waardoor er nauwelijks algemene onkosten zijn! Mogelijkheid tot aankoop van een ruime garagebox (35.000 EUR) van 7m40 op 2m95 in de residentie zelf! Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.
Lees meer Verberg