Tekoopstelling via 1shot!

Verkocht Oostende Noord-Edestraat 33 3
Geafficheerde prijs is geen vraagprijs maar startprijs! Vernieuwd duplex-appartement goed gelegen in het centrum van de Vuurtorenwijk te Oostende. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, zo is een bushalte of tramhalte op enkele passen van het pand. Ingang uitgevende op de rustige Noord-Edestraat dewelke uitgeeft op de Spuikom! Ideaal als u even wenst te ontspannen in de buurt! Op een boogscheut van het strand.

Vernieuwd duplex-appartement (bewoonbare opp: 91m²) bestaande uit op het eerste diep een inkomhal met vestiairemogelijkheden, uiterst lichtrijke woonkamer omgeven van glaspartijen! Geheel werd afgewerkt met een laminaat op de ondervloer. Renovatie uitgevoerd met keuze voor luxueuze materalen! Zo is er in de woonkamer een ingemaakte kast voorzien ncl. ledverlichting! Verderop kan de open keuken teruggevonden worden dewelke tevens zeer luxueus afgewerkt werd. Zo werd er een geborsteld granieten werkblad voorzien en zijn er toestellen van Miele aanwezig. Volgende toestellen zijn aanwezig: keramische kookplaat, dampkap, ... combi-oven en koelkast met diepvriesmogelijkheid. Zeer veel opbergmogelijkheden. Klein terrasje uitgevende aan de keuken.
Het tweede verdiep maakt plaatst voor de volledig vernieuwde badkamer, met ligbad (incl. douchemogelijkheden), lavabomeubel, handdoekdroger en mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine. Toegang tot een ingesloten terrasje. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers terug te vinden waarvan de masterbedroom maar liefst 17 m² is! Geheel is zeer lichtrijk door de veel ramen! Verwarming is individueel en voorzien van een vernieuwde gaswandketel!

Goed uitgerust in kleine residentie zonder lift, waardoor de algemene onkosten uitzonderlijk laag zijn! Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers.
Mogelijkheid tot aankoop van garagebox in hetzelfde gebouw (prijs: 35.000 EUR)

Ideaal voor een jonge starter, tweedeverblijver of als investering!
Lees meer Verberg