Gerenoveerde duplex te koop met 3 slaapkamers!

Verkocht Oostende Tarwestraat 75 0201
Duplex gelegen te Oostende - Westerkwartier in de nabijheid van openbaar vervoer, heel wat winkels en toch zeer rustig gelegen in de Tarwestraat.
In de buurt zijn enkele speeltuintjes te vinden, kleinere detailzaken en op een mum van tijd staat u met de fiets in het centrum van de stad.

Het duplexappartement (bewoonbare opp: 131 m²) bestaat uit een zeer grote woonkamer dat heel wat mogelijkheden biedt naar inrichting toe, deze werd voorzien van een mooie en kwalitatieve tegel met glanzende afwerking. Het raamwerk werd hernieuwd en is voorzien in een witte PVC schrijnwerk. Er is een afzonderlijke keuken aanwezig dewelke voorzien is met heel wat ingemaakte kasten. Volgende toestellen kunnen teruggevonden worden: gasfornuis dampkap, heteluchtoven en ingebouwde microgolfoven. De keuken is ruim genoeg om nog een volwaardige tafel te plaatsen. Zeer veel natuurlijk lichtinval!
Via de mooi afgewerkte houten trap komt u op het verdiep waar de 3 slaapkamers kunnen teruggevonden worden. Deze werden afgewerkt met laminaat op de ondergrond. ... Overal is er centrale verwarming voorzien (vernieuwde hoogrendementsketel van Vaillant). Veluxramen aanwezig. Daarnaast is er nog een ruime berging aanwezig waar de gaswandketel en een aansluiting voor het plaatsen van de wasmachine kan teruggevonden worden. Badkamer werd mooi afgewerkt werd met faience tot boven en voorzien van een ruime inloopdouche met een nis voor het plaatsen van uw douchegerief. Chauffage en wastafel aanwezig. Blanco keuring elektriciteit. Op heden verhuurd! Prima investeringsvastgoed!

Gelegen in een kleinschalige residentie zonder lift waardoor de algemene onkosten uitzonderlijk laag zijn. Slechts 3 appartementen in het gebouw. 2 Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs!
Lees meer Verberg