Unieke hoeve gelegen in het landelijke Booitshoeke!

Verkocht Booitshoeke Pervijzestraat 2
Uitzonderlijke eigendom (grondoppervlakte: 7.200 m²) gelegen in een oase van groen en rust te Booitshoeke! Zeer landelijk en met prachtige groen zichten en mooie waterpartijen! Goede bereikbaarheid met de wagen, de autosnelweg bevindt zich in de nabijheid! Op een boogscheut van de kust!

Unieke eigendom bestaande uit een uiterst ruime woning/hoeve (bewoonbare oppervlakte: 400m²) die voor diverse doeleinden kan fungeren. Er zijn twee ingangen aan het woongedeelte waardoor deze kan opgedeeld worden als een stuk privé en bijvoorbeeld voor een b&b. Royale en ruime woonkamer die geniet van prachtige groenzichten. Rolluiken voorzien. Gezelligheid troef in de woonkamer door de aanwezigheid van een openhaard. Boven de woonkamer bevinden zich op heden 2 slaapkamers waarvan één voorzien is als masterbedroom met ensuite een dressingruimte en een badkamer. Er is mogelijkheid om 4 kamers te creëren boven.
Via de andere ingang van het woongedeelte kan een tweede entiteit gevonden worden die op heden ingedeeld is in een badkamer met ... massagedouche, afzonderlijk toilet, bureelruimte, open keuken met wijnkamer. Tevens bevindt zich hier nog een bijkomende woonkamer. Achteraan de woonruimte beschikt dit pand nog over een keuken die fungeert als 'buitenkeuken'. Aansluitend werd er een gezellig terras met ingebouwde barbecue gecreeërd en is er een privatief tuintje gemaakt. Verderop bevindt zich nog een tennisveld die na wat opknapwerken terug in dienst kan gesteld worden.
Kleine stalling aanwezig.

Verder beschikt dit eigendom over een polyvalente ruimte (bruikbare opp: ca 240m²) en bestaande uit 1 grote ruimte en daarnaast een wellnessgedeelte met sauna en turkse douche. Aan de bovenzijde van dit bijgebouw is er nog een extra kamer gemaakt.

Het geheel is voorzien van zeer mooie tuinen rondom rond en mooi aangelegde vijvers die zorgen voor een mooie beleving van de tuin. Er werd een mooi pad aangelegd.

Verder is er nog een schuur (bruikbare opp: ca. 300 m²) voorzien die op heden dienst doet als privéfeestzaal met ingebouwde bar, een echte pizza-oven en een bijkomende eenvoudige keuken. Mezzannine aanwezig. In de schuur werd tevens een garage gecreëerd. Verharding werd reeds aangelegd waardoor er parkeermogelijkheid aanwezig is.
Aangebouwde garage voorzien.
Lees meer Verberg