Opbrengsteigendom gelegen in hartje Oostende in de nabijheid van het station en het Wapenplein!

Verkocht Oostende Kerkstraat 20
Opbrengsteigendom gelegen in het hart van het historisch centrum van Oostende. Uitermate goed gelegen nabij openbaar vervoer, het Wapenplein, Sint-Petrus en Paulus plein en de Visserskaai!

Te renoveren en verder op te frissen opbrengsteigendom bestaande uit een handelsgelijkvloers die momenteel casco staat. Het handelspand geniet van een open ruimte met etalage uitgevende aan de voorzijde, kitchenette en achteraan 2 kamers die voor verschillende doeleinden kunnen fungeren. Achteraan is er een klein stadstuintje voorzien.
Verder beschikt deze eigendom zich over 3 3-slaapkamerappartementen die telkens beschikken over een bewoonbare oppervlakte van 101 m². Het raamwerk werd reeds vernieuwd in een witte PVC schrijnwerk en hoogrendementsbeglazing. Afzonderlijke tellers voor water, gas en elektriciteit. Authentieke elementen zoals mooie dubbele deuren zijn nog steeds intact en zorgen voor een vleugje nostalgie.
Het eerste verdiep werd reeds opgefrist en is voorzien van een ruime woonkamer met afzonderlijke eetruimte. Gesloten keuken ... voorzien van ingemaakte kasten, gasfornuis met dampkap en dubbele spoelbak. Binnenterras aanweizg uitgevende aan de keuken. De badkamer en de 3 ruime slaapkamers zijn te bereiken via de nachthall en bevinden zich aan de achterzijde. Vernieuwde badkamer met douche, lavabomeubel en mogelijkheid tot het plaatsen van wasmachine. Op heden is dit appartement verhuurd.
Het tweede verdiep geniet dezelfde indeling als het eerste verdiep, tevens voorzien van een gesloten afgewerkt met een gasvuur en dampkap. Ingemaakte kasten voorzien in de ruime inkomhal. Verder beschikt dit appartement over een ligbad in de badkamer. Verwarming op basis van gaskachels.
Het derde verdiep biedt heel wat mogelijkheden naar renovatie en is voorzien van een woonkamer, keuken met gasfornuis en dampkap, 3 slaapkamers en badkamer met ligbad.

Ideaal investeringsproject voor de handige harry! Realiseer hier 3 prachtige appartementen +1 handelsgelijkvloers op een topligging te Oostende!
Lees meer Verberg