B&B 't Kasteeltje te koop te Middelkerke!

Verkocht Middelkerke Westendelaan 72
Bed & Breakfast te koop gelegen op een strategische ligging te Middelkerke, op een boogscheut van het strand en nabij de winkelstraat van Middelkerke. Voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Hotel/B&b (bruibare oppervlakte: ca. 460 m²) te koop bestaande uit een receptieruimte, afzonderlijke ontbijtruimte voorzien van een ingebouwde bar en industriële keuken voorzien. In totaliteit is de b&b voorzien van een 9 tal verhuurbare kamers telkens voorzien van een eigen badkamer. De kamers liggen verspreid over het ganse gebouw. Daarnaast is er nog voldoende ruimte waar er op heden een privé-woonst (2 slaapkamers) voorzien is. Een linnenkamer bevindt zich op de tweede verdieping. Er zijn een 2 tal kamers die reeds een opfrissing kregen. De suite is voorzien van een ruime afzonderlijke badkamer met jaccuzzi!
Privégedeelte voorzien van een wenteltrap aan de ene zijde van het gebouw en kan volledig afzonderlijk gebruikt worden.
Het complex bevindt zich op een grondoppervlakte van 1.122m² en biedt enorm veel potentieel.
Buitenruimte op ... heden aangelegd met een klein terras en parkeergelegenheid voor een 3 tal wagens (geasfalteerd). Bijkomende berging voorzien waar op heden een sauna ingewerkt is. Lees meer Verberg