Idylisch gelegen hoeve met prachtige verzichten en op 24.608m² grondoppervlakte!

Verkocht Dudzele Oostkerkestraat 5
Historisch uniek landhuis met bijgebouwen gelegen in het midden van de Polders en te bereiken via een privatieve oprijlaan. Zeer landelijk gelegen en in een oase van rust! Eens aangekomen bevindt u zich in een heel mooi rustig kader en ontdekt u onmiddellijk het landhuis, de garages en de bijgebouwen. Het geheel geniet van prachtige, goed onderhouden tuinen en aangelegde terrassen.

Het landhuis zelf werd steeds goed onderhouden en beschikt over een gezellige woonkamer met prachtig open zicht op de voortuin. Zeer veel uitbreidingsmogelijkheden aanwezig, zo is er een grote slaapkamer die voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Op vandaag zijn er 3 slaapkamers aanwezig maar deze kunnen zeker verder uitgebreid worden naar een 5 tal slaapkamers. Vernieuwde kwaliteitskeuken die plaats maken voor verschillende pottelades, combi-oven, heteluchtoven, vaatwasser, inductiekookplaat en Novy Dampkap. Alle toestellen zijn van ATAG. Het keukenblad werd afgewerkt in graniet. De keuken kijkt verder uit op het ingesloten terras achteraan ... waar je volop van de zon kan genieten. Ruime berging (bijkeuken) aanwezig die toegang tot de tuin verleent en voorzien is van een aansluiting voor een wasmachine. Grote zolderruimte die zeer veel potentieel biedt! Heel wat authentieke elementen zijn terug te vinden in de woning. Gerenoveerde badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en afzonderlijk toilet. De badkamer staat in onmiddellijk contact met de masterbedroom. Deze laatste is uiterst ruim!
Zuiveringsstation aanwezig met onderhoudscontract.
Centrale verwarming voorzien;
2 Ruime garages aanwezig.

Verschillende bijgebouwen voorzien die veel potentieel bieden. Op vandaag wordt er eentje gebruikt om privéfeestjes te organiseren. Verderop zijn er nog verschillende schuren die zich in een zeer goede staat bevinden (vernieuwd dak) en waar er stalling aanwezig zijn.
Weiland aanwezig van 1ha 39 a!
Lees meer Verberg