Penthouse met prachtige terrassen en fenomenaal zeezicht!

Vraagprijs: € 389 000 Oostende Hertstraat 40 11.05
Penthouse op absolute topligging in het centrum van de stad! Zeer goed gelegen nabij het casino, op enkele passen van het historisch hart van de stad en met directe toegang tot de Albert-I Promenade waar u gezellig kan flaneren en genieten van verschillende restaurants en bars.

Penthouse (bewoonbare opp: ca. 69m²) met prachtige leefterrassen van 65m² met fenomenaal zeezicht en zicht op de stad! Royaal terras voorzien van een zonneluifel (elektrisch) en afgewerkt met terrasdallen waar het zalig genieten is van het zonnetje. Woonkamer afgewerkt met een keramische en goed te onderhouden tegel die over het ganse appartement teruggevonden kan worden. Schuiframen voorzien in houten en duurzaam Meranti schrijnwerk in dubbele beglazing. Open keuken voorzien van een heteluchtoven, elektrische kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met diepvriesvakje en voldoende ingemaakte kasten. Verderop bevindt zich de badkamer met inloopdouche, toilet en lavabomeubel. Achteraan bevinden zich 2-slaapkamers waarvan eentje tevens toegang verleent tot ... het terras. Ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast handig ingewerkt in een ingemaakte kast. Bijkomende slaaphoek gecreëerd waar een extra dubbel bed kan geplaatst worden of eventueel als bureel kan fungeren. Er werd een pelletkachel voorzien in de leefruimte, er zijn overal elektrische rolluiken aanwezig en er is een beveiligde deur voorzien. Laatste verdiep te bereiken met een trap.

Deze penthouse is een echt pareltje met prachtige zichten en terrassen! Laat u verleiden tot dit eigendom en vraag een bezoek ter plaatse aan.

Lees meer Verberg