Penthouse met prachtige zonneterrassen op centrumligging te Oostende

Onder voorbehoud Oostende Torhoutsesteenweg 36 7D
Penthouse op een zeer centrale ligging te Oostende, in de nabijheid van het Leopold-I Plein, het strand en de Belle Epoque wijk. Gelegen op een boogscheut van de stad, zo bent op enkele minuten fietsen in het historisch hart. In de nabijheid van heel wat winkels, het Leopoldpark, de Albert I promenade en zoveel meer. Het openbaar vervoer ligt binnen wandelbereik. Ook met de wagen bereikt u de penthouse zeer goed.

Penthouse (bewoonbare opp.: 43 m²) met 2 prachtige zonneterrassen aan zowel voor-en achterzijde van het gebouw waardoor u op alle momenten van de dag kan genieten van de zon! Deze terrassen werden afgewerkt met bankirai. Via het grote schuifraam bereikt u de uiterst lichtrijke woonkamer afgewerkt met een onderhoudsvriendelijk laminaat op de ondergrond. Volwaardig en geriefelijke open keuken voorzien van een elektrische kookplaat, vaatwasser, oven, spoelbak, dampkap en koelkast (merk: Zanussi). Verderop en via de nachthal kan u de badkamer en ruime slaapkamer terugvinden. De badkamer beschikt over een wastafel met ... ingebouwde kasten, toilet en een gemakkelijk te onderhouden douchecabine. Ruime berging aanwezig in het appartement zelf waar een aansluiting voor een wasmachine kan teruggevonden worden. Airco aanwezig! Blanco keuring elektriciteit. Lift tot op het verdiep.

Verkoop onder stelsel van erfpacht. Vraagprijs is inclusief alle meubelen (u kan er verblijven met 4 mensen, 2 klapbedden aanwezig en inbegrepen)! Informeer via ons kantoor.

Bent u op zoek naar een gezellige en instapklare penthouse met bovenal een prachtig zonneterras? Dan kan dit misschien uw volgend stekje worden.
Lees meer Verberg