Prachtig penthouse op topligging

Vraagprijs: € 389 000 Oostende Koningsstraat 1 0901
Volledig gerenoveerd penthouse op unieke ligging te Oostende! Gunstig gelegen met een open zicht op het Marie-Joséplein. Ideaal voor iemand die houdt van het stadsleven doch houdt van rust. Casino Kursaal, de grote winkelstraten, openbaar vervoer en de Albert-I Promenade liggen allemaal op 100 meter wandelafstand!

Dit royale penthouse (bewoonbare opp. indicatief zoals vermeld op EPC 95 m²) onderging een volledige metamorfose in 2013 onder leiding van een architect die het geheel voorzag van een samenhangend concept! Het pand werd volledig gestript en terug heropgebouwd met kwalitatieve materialen zoals o.a. een vol keramische Italiaanse tegelvloer die doorgetrokken werd over de volledige oppervlakte. Uiterst lichtrijke woonkamer met open keuken zeer hoogwaardig afgewerkt met onder andere ingemaakte kasten waar er gelet werd op de details (verzaagd in verstek). Werkblad van composiet dat het geheel zeer strak afwerkt. Volgende toestellen zijn voorzien: inductie kookplaat, ingebouwde dampkap, koelkast met diepvriesvak, ... heteluchtoven, combi-oven en vaatwasser. Het warme karakter van de keuken werd tevens doorgetrokken in de woonkamer met een ingebouwde TV kastenwand waar alle mogelijke aansluitingen voorzien zijn. De woonkamer verleent toegang tot de 2 zeer ruime leefterrassen aan de voor- en achterzijde bereikbaar via de schuiframen. De terrassen van 24m² + 26m² + 6m² werden mooi afgewerkt met tegels en bieden ruimte om een uitgebreide lounge, eettafel, zonnebedjes,... te plaatsen. Wenst u op uw terras te genieten van een glaasje wijn met een goed boek op een zomeravond? Of bent u eerder een zonneklopper en houdt u van zonnebaden in de middag? Voor elk wat wils op de uitgebreide zonneterrassen. Beiden zijn voorzien van een elektriciteitspunt, lichtpunt en een buitenkraan.
Er zijn ook luifels en rolluiken elektrisch gestuurd, voorzien.
Verder beschikt het penthouse over één zeer ruime slaapkamer met een inloopdressing. Ook daar werd er terug geopteerd om het concept door te trekken en kan u dezelfde materiaalkeuze terugvinden zoals in de woonkamer! Aan kastruimte geen gebrek!
Ontwaken en genieten van heel wat natuurlijk daglicht? Dit kan perfect in deze lichtrijke slaapkamer voorzien van screens regelbaar met een afstandsbediening.
Tevens is de badkamer een echt pareltje met ingemaakte kasten met spiegels, met regen- en watervaldouche (waar u een echt wellnesseffect ervaart). De kastenwand is doorgetrokken vanuit de dressing. Hier waant u zich echt in een luxueus hotel!
Er is een afzonderlijk toilet luxueus afgewerkt met ingebouwde handwasser en een extra ruimte van 2,2 m² is voorzien. Als laatste werd er ook gedacht aan domotica, zo is er een algemene aan/uit schakelaar voorzien bij de inkomhal en aan het bed. Heel wat indirecte verlichting zorgt voor een gezellige toets in de avond!

Met de aankoop van dit penthouse is er een zeer ruime privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs! Ook het gebouw onderging al heel wat renovaties, zo werd het dak geïsoleerd, de lift conform gemaakt, de centrale verwarming volledig vernieuwd alsook de voor- en achtergevel van dit penthouse vernieuwd!

Zeer gunstig EPC! Blanco Keuring Elektriciteit! Kom en ontdek deze unieke opportuniteit in hartje Oostende!
Lees meer Verberg