Penthouse gelegen op het Wapenplein met gunstig EPC-label!

Vraagprijs: € 349 000 Oostende Wapenplein 7 0801
Penthouse op een absolute topligging in hartje Oostende! Het Wapenplein bevindt zich midden in het hart van het bruisende Oostende en is de ideale uitvalbasis voor wie houdt van het stadsleven in combinatie met heerlijke uitwaaien aan de zee! Op enkele passen van de Albert-I Promenade met zijn gezellige restaurantjes. Liever een stevige wandeling op de strekdam? Ook deze bevinden zich op een mum van tijd wandelen van het appartement. Gezellig kuieren langs de Visserskaai of enkele detailzaken ontdekken op het Mijnplein? Het kan allemaal!

Verzorgde penthouse (bewoonbare opp: 60 m²) bestaande uit een inkomhal met toegang tot de gezellige woonkamer dewelke uitgeeft aan de rustige achterzijde. Het geheel werd afgewerkt met een linoleum op de ondergrond dewelke handig is in onderhoud. Afzonderlijke ruime slaapkamer met ingebouwde kasten. Royale en ruime terrassen dewelke gegarandeerd zijn van vele privacy en waar u in alle rust kan genieten van het zonnetje! Badkamer met hoekbad, lavabomeubel en handdoekdroger. Afzonderlijke keuken ... kwalitatief en luxueus afgewerkt met een granieten werkblad. Volgende toestellen zijn voorzien: gasfornuis met 4 kookbekkens en Novy dampkap, koelkast en combi-oven. De eyecather van het pand is het terras aan de voorzijde waar u de ganse dag door volop kan genieten van het zonnetje! (zonneluifel voorzien!) Royaal zonneterras waar je gemakkelijk een ruime lounge en tafel kan plaatsen!

Het pand onderging enkele jaren geleden een volwaardige renovatie waar er eveneens beslist werd te investeren in duurzaam renoveren! Dit blijkt tevens over het gunstig EPC-label B! Het pand wordt verwarmd met een gaswandketel (hoogrendement en condenserend!). Berging voorzien op het verdiep.

Gelegen in een mooi en verzorgde residentie met een 7 tal eigenaren.
Wenst u het pand te bezichtigen? Vraag gerust een vrijblijvend bezoek aan via ons kantoor!
Lees meer Verberg