Tuinappartement in hartje Wenduine in de Zeevillalaan!

Verkocht De Haan Zeevillalaan 31 00.01
Gezellig en geriefelijk tuinappartement goed gelegen in hartje Wenduine in de nabijheid van winkels en het strand. Hou je van pootjebaden en genieten van het zonnetje op het strand? Of liever er op uit gaan met uw mountainbike in de bossen tussen De Haan en Wenduine? Zowel zomer als winter biedt Wenduine heel wat ontspanningsmogelijkheden! Goede bereikbaarheid met de kusttram.

Geriefelijk en gezellig tuinappartement/studio (bewoonbare opp: 43 m²) bestaande uit een inkomhal dat tevens gebruikt wordt als slaaphoek. Op vandaag is er een ingemaakte kast aanwezig met stevig uitklapbed. Badkamer met douche, toilet en lavabomeubel. De woonkamer geeft uit op de gezellige tuin van ca. 50 m² waar het gezellig vertoeven is! 's Avonds een gezellige barbecue of even ontspannen in alle privacy? De tuin is mooi en fraai aangelegd. Afzonderlijke en functionele keuken voorzien van een kookplaat, dampkap en spoelbak.

Mogelijkheid tot aankoop van een ruime garagebox op het gelijkvloers. Gelegen in een kleine residentie zonder lift en met lage ... algemene onkosten

Op zoek naar een gezellige en gerieflijk studio/appartement met een gezellige ingesloten stadstuintje? Dan kan dit pand voor u een echte opportuniteit zijn! Contacteer ons kantoor voor verdere informatie.

Renovatieplicht. (Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiële-gebouwen-2023).
Lees meer Verberg