Uiterst ruime studio ideaal gelegen aan de Albert-I promenade te Oostende!

Verkocht Oostende Van Iseghemlaan 36 6B
Uiterst ruime studio (bewoonbare oppervlakte: 55 m²) met afzonderlijke slaaphoek uitmuntend goed gelegen in het toeristisch stadscentrum van Oostende! Zeer centraal onmiddellijk gelegen aan de Albert-I Promenade, de visserskaai en het Wapenplein! Uw ideaal stekje aan de kust!

De gemeubelde studio zelf is uiterst ruim en beschikt over een ruime lichtrijke woonkamer met voldoende ruimte om een eettafel en salon te plaatsen. Afzonderlijke slaaphoek aanwezig met aansluitend een ingerichte badkamer voorzien van een lavabo en ligbad met douchestang. De slaaphoek zelf is voorzien van ruime ingemaakte kasten. Afzonderlijke, gesloten en vernieuwde keuken voorzien! De keuken is uitgebreid en voorzien van heel wat ladekasten, een keramische kookplaat, heteluchtoven, dampkap en ingebouwde koelkast. Afwerking keukenblad in beuk.
Afzonderlijk toilet en ruime ingebouwde vestiarekast!

De studio bevindt zich in een prestigieuze residentie voorzien van een ruime royale inkomhal, een gemeenschappelijke fietsenberging en gemeenschappelijk ... vuilnislokaal. Er is tevens een privatieve kelderberging voorzien. Lees meer Verberg