Lichtrijke en uiterst ruime studio gelegen te in het historisch stadscentrum!

Verkocht Oostende Van Iseghemlaan 36 5C
Ruime studio gelegen in het centrum van Oostende. Zeer goed gelegen nabij de Visserskaai, Albert-I Promenade en het winkelcentrum. Goede bereikbaarheid met het treinstation en tevens de tram is zeer kort bij. Ideaal gelegen aan het strand en nabij vele restaurantjes. Perfect tweedeverblijfslocatie!

Studio (bewoonbare oppervlakte: 56 m²) bestaande uit een ruime inkomhal voorzien van handige ingemaakte kasten die voor voldoende stapelruimte zorgt. Woonkamer uitgevende op de voorzijde van het gebouw en afgewerkt met een nette linoleum op de vloer, vernieuwd hoogrendementsbeglazing aan de voorzijde. Afzonderlijke slaaphoek voorzien van nieuwe op maat gemaakte schuifdeur die voor voldoende privacy zorgt. De slaaphoek is tevens uitgerust van een diepe ingemaakte kast. Aansluitend bevindt zich de badkamer met ligbad en douchemogelijkheid, lavabo voorzien en vernieuwde handdoekdroger. Tot slot is er tevens een afgesloten keuken aanwezig die voorzien is van nieuwe ingemaakte kasten, een kleine vaatwasser en gasfornuis. Afzonderlijk toilet ... aanwezig. Zeer gunstig EPC!

Gelegen in een prestigieuze residentie voorzien van een royale inkomhal, ruime lift, een gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers en een vuilnislokaal in de kelderverdieping. Privatieve kelder aanwezig en inbegrepen in de prijs. Het gebouw onderging reeds een grondige renovatie zo werd de gevel vernieuwd, het dak geïsoleerd en de lift conform de nieuwe wetgeving aangepast.
Lees meer Verberg