Instapklare studio pal in het centrum van Oostende!

Verkocht Oostende Brabantstraat 2 22
Instapklare studio gelegen in het historisch stadscentrum van Oostende met zijdelings zicht op het Wapenplein! Gelegen in de verbindingsstraat tussen het Wapenplein en het Mijnplein en omgeven door winkels, de Albert-I Promenade en de Visserskaai. Eveneens een goede bereikbaarheid met het treinstation.

Deze vernieuwde studio (bewoonbare opp. 45m²) werd recentelijk van een nieuwe laminaten vloer voorzien en volledig herbehangen. Bestaande uit een inkomhal voorzien met handige ingemaakte kasten. Afzonderlijk toilet en tevens vernieuwde badkamer met ligbad (douchescherm) en lavabomeubel. Het geheel werd volledig bezet met een nette en onderhoudsvriendelijke faience. Zonovergoten leefruimte (31m²) is zeer fris afgewerkt en geniet van een zijdelings zicht op het Wapenplein. Het raamwerk werd vernieuwd (superisolerende beglazing in een PVC schrijnwerk). Ingemaakte kast voorzien met een ingebouwd opklapbed die discreet kan dicht gevouwd worden. Afzonderlijke goed onderhouden keuken voorzien van een koelkast (vernieuwd), dampkap en ... elektrische kookplaat. Mogelijkheid tot aankoop van het meubilair. Zeer gunstig EPC!

Gelegen in residentie Central die voorzien is van een gemeenschappelijke fietsenberging, vuilnislokaal en een privatieve kelderberging. Lift conform de huidige wetgeving! Vernieuwde gemeenschappelijke verwarmingsketel (2017)
Lees meer Verberg