Studio met zeer ruim terras en met open zicht op de Koninklijke villa!

Verkocht Oostende Koningsstraat 102 1D
Deze studio is zeer goed gelegen in het centrum van Oostende! Direct aan de Albert-I Promenade en nabij de Venetiaanse gaanderijen in het historisch hart van de stad! Ook is de studio goed te bereiken met openbaar vervoer. Ideaal als buitenverblijf.

Deze nette studio (bewoonbare oppervlakte van 34m²) is voorzien van een prachtig zonneterras waar u heerlijk kan in vertoeven, tafelen en dit in een heel mooi kader met zicht op de Koninklijke Villa en de Japanse tuin! De studio bestaat uit een inkomhal met ruime vestiaire, woonkamer afgewerkt met laminaat en voorzien van een uitklapbaar bed en ingemaakte kasten, waardoor alles netjes kan opgeborgen worden. Royaal en ruim terras van ca. 9m² die vele mogelijkheden biedt. Afzonderlijke open keuken voorzien van een elektrisch kookfornuis, dampkap en een wasmachine. Badkamer afgewerkt met faience tegels en voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid (douchescherm) en lavabomeubel. Zeer gunstig EPC!

Gelegen in goed onderhouden residentie voorzien van een gemeenschappelijk ... vuilnislokaal- en fietsenlokaal. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Lees meer Verberg