Stijlvol gerenoveerde studio in het historisch hart van de stad!

Verkocht Oostende Brabantstraat 2 0403
Stijlvol en met zorg gerenoveerde studio in het hart van de Stad Oostende! Zeer goed gelegen aan het Wapenplein en in de nabijheid van het Mijnplein, Albert-I Promenade en de Visserskaai. Gunstig te bereiken met openbaar vervoer zo is het treinstation op wandelafstand.

Stijlvol en met zorg gerenoveerde studio (bewoonbare opp: 48 m²) bestaande uit een inkomhal met ingemaakte vestiaire kast. Verder bevindt zich de moderne keuken afgewerkt met matte zwarte frontdeuren. Voldoende kastruimte voorzien en beschikt verder over een keramische kookplaat, koelkast met diepvriesvakje, dampkap en combi-oven. Gezellig ingerichte woonkamer met vernieuwd raamwerk in PVC schrijnwerk (hoogrendementsbeglazing). Keramisch parket voorzien op de vloer. Alle leidingen werden tevens hernieuwd. Er werd een zeer mooie afzonderlijke slaaphoek gecreëerd in een modern ogend zwart gietijzer. Dit geheel zorgt voor een luchtige touch in de studio. Badkamer werd ensuite voorzien aan de slaaphoek en ook daar kan de moderne stijl teruggevonden worden. Het kraanwerk ... werd mooi afgewerkt met een subtiele zwarte afwerking. Geheel werd afgewerkt met grote faiencetegels met carreralook. Aansluiting voor een wasmachine voorzien. Zeer gunstig EPC! Blanco Keuring Elektriciteit.
Afzonderlijk toilet voorzien.

Gelegen in een residentie waar reeds heel wat werken uitgevoerd werden (dak geïsoleerd, vernieuwde gemeenschappelijke hoogrendementsketel (condensatie) en vernieuwde toegangsdeur). Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs.
Lees meer Verberg