Charmante studio op het 8ste verdiep met frontaal zeezicht!

Vraagprijs: € 140 000 Oostende Troonstraat 26 08.02
Opgefriste studio zeer gunstig gelegen te Oostende - Mariakerke. In de nabijheid van vele winkels, het strand en tevens openbaar vervoer. Gelegen net aan een tramhalte dat u in een mum van tijd naar het centrum of naar Middelkerke vervoert!

Deze studio (bewoonbare opp: 35m²) met magnifieke zicht over de zee! Volledig vernieuwd terras met glazen balustraden en met een totale oppervlakte van maar liefst 7,3 m² is de grote troef van het appartement. Prachtig open zeezicht.Bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting woonkamer dewelke afgewerkt werd met een goed onderhouden laminaat. Afzonderlijke keuken voorzien van een elektrische kookplaat, dampkap, koelkast en spoelbak. Voldoende ingemaakte kasten voorzien. Badkamer met douche en lavabomeubel. Berging in het appartement zelf. Afzonderlijk toilet. Zeer gunstig EPC!

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke wasserette en gemakkelijk toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Het gebouw is voorzien van een ... camerasysteem en een salto-toegangsbadge systeem. Het gebouw onderging een grondige gevelrenovatie incl volledig vernieuwde glazen balustrade. Lift conform nieuwe wetgeving en dakisolatienormen behaald. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan. Lees meer Verberg