Zonnige studio met open pleinzicht in het historisch hart van de stad!

Verkocht Oostende Nieuwstraat 19 0202
Studio op een topligging te Oostende met open zicht op het Mijnplein! Gunstig gelegen met zicht op de Visserskaai, nabij de Groentemarkt, Wapenplein en het centraal treinstation! Ideaal voor wie een stekje zoekt in het historisch hart van de stad! Komt u met de trein dan bent u op enkele passen van het centraal station, ook met de wagen zijn er verschillende opties naar het stationeren van uw wagen!

Geriefelijke studio (bewoonbare opp: 38 m²) bestaande uit een ruime inkomhal voorzien van grote ingemaakte kasten waar het een en ander kan in opgeborgen worden. Tegelvloer op de ondergrond. Lichtrijke en gezellige woonkamer van 21 m² voorzien van een gemakkelijk te onderhouden linoleum op de ondergrond. Groot schuifraam uitgevende op het zonnig terras waar het in de namiddag heerlijk genieten is van het zonnetje! Afzonderlijke badkamer met douche en douchescherm, lavabo en aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Zeer gunstig EPC!

Zoekt een pied-à-terre in Oostende-centrum? Dan kan dit misschien u volgend stekje ... worden!
Gelegen in een residentie zonder externe syndicus. Voorkooprecht van toepassing. Vergund geachte toestand verdiepingen 1 t.e.m. 4 in aanvraag
Lees meer Verberg