Doordacht gerenoveerde studio in suitesfeer en gunstig EPC in het centrum van de stad!

Verkocht Oostende Brabantstraat 2 A 0503
Tot in de puntjes vernieuwde studio zeer gunstig gelegen in de historische stadskern van Oostende! Zeer goede bereikbaarheid met zowel de kusttram als het centraal treinstation in de omgeving! De naam van de residentie doet het alvast vermoeden; centraler kan uw locatie niet zijn! Kuieren langs de Visserskaai, boodschappen halen bij de lokale handelaar op het Mijnplein, restaurantjes meepikken op het Wapenplein of lekker gaan uitwaaien aan het strand! Oh yes dit is relaxen aan zee!

De studio (bewoonbare opp.: 47 m²) is een echt pareltje waarmee je je onmiddellijk in een hotel waant! Er werd geopteerd om het geheel zoveel mogelijk open te trekken om het natuurlijk daglicht doorheen de volledige studio te laten lopen! Een open badkamer met een volwaardige regendouche. Ingemaakte ruime kast met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Het geheel is voorzien van een volwaardig parket op de ondergrond dat zich over de ganse studio spreidt! Volwaardig geïnstalleerde keuken met keramische kookplaat, dampkap, koelkast met ... diepvriesvakje en voldoende ingemaakte kasten. Combi-oven om heerlijk te koken! Opvallend is dat de studio zeer lichtrijk is en dat er tevens zicht is op het Wapenplein! Het raamwerk en de glazen balustraden werden volledig vervangen. De dubbele ramen kunnen volledig open geplaatst worden zodat u kan genieten van wat zonnestralen vanuit uw zetel! Zeer gunstig EPC-label B en blanco keuring elektriciteit!

Gelegen in een gebouw waar er reeds heel wat renovatiewerken werden uitgevoerd en waar er doordacht beslissingen genomen worden. Lift conform de wetgeving en vernieuwde inkomhal. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs.

Boek een weekendje aan de Belgische kust en vraag een bezoekje aan om deze prachtig vernieuwde studio met hotelvibes te ontdekken!
Lees meer Verberg