Charmante koppelvilla in residentiële buurt te koop gelegen in de dorpskern van Bredene!

Verkocht Bredene Joos de ter Beerstlaan 14
Deze 3-gevel villa is zeer rustig gelegen in een residentiële buurt doch nabij de dorpskern van Bredene-dorp. Op een boogscheut staat u op het strand, bij de winkels en in Brugge of Oostende. Goede bereikbaarheid tevens met de kusttram.

Luxueus afgewerkte koppelvilla omgeven door een zeer verzorgde tuin aan de zonnekant! De villa heeft volgende indeling, betreden doet u het pand via de royale inkomhal waarvan de massieven eiken trap onmiddellijk in het oog springt. De woonkamer strekt zich uit aan de zijflank van de woning en loopt helemaal door tot aan de achterzijde. Er is een veranda aanwezig die uitgeeft op de tuin (voorzien van een elektrische zonneluifel). Het raamwerk werd overal vernieuwd (PVC schrijnwerk) en de woonkamer werd afgewerkt met een prachtig natuurstenenvloer. Het geheel wordt afgewerkt met een cassettehaard en heel wat ingemaakte kasten met ingebouwde spots. De keuken geeft ook uit op de mooi aangelegde tuin en werd volledig afgewerkt in een massieve eik. Amerikaans kookeiland voorzien met elektrische ... kookplaat en een kastengeheel. Verder beschikt de keuken over een oven, vaatwasser en dampkap. Er zijn elektrische rolluiken voorzien aan de achterzijde van de woning. Verder beschikt het gelijkvloers over een ruime garage met een sectionaal poort (automatisch en met afstandsbediening). De garage loopt helemaal door tot achteraan en verleent toegang tot de tuin.
De ruime overloop werd afgewerkt in een volle eiken parket en verbindt de verschillende kamers met elkaar. Er zijn 4 ruime slaapkamers voorzien. De slaapkamers zijn zeer verzorgd en werd telkens afgewerkt met een vasttapijt. Voldoende ingemaakte kasten zijn aanwezig. Badkamer met massagebad en regendouche, uitgebreid lavabomeubel en toilet. Het geheel is overzolderd en geniet veel verdere opslagruimte. Het dak werd vorige jaar volledig vernieuwd en geïsoleerd.
De mooi aangelegde tuin is voorzien van een tuinhuisje.

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg