Villa zeer gunstig gelegen te Bredene in een residentiële wijk!

Verkocht Bredene Ritmeesterlaan 4
Ruime villa rustig gelegen te Ritmeesterlaan in een residentiële omgeving. Prachtig open groen zicht aan de voorzijde van de woning. In de directe omgeving kunnen speeltuintjes teruggevonden worden en tevens het strand en duinen bevinden zich op een steenworp van de woning.

Statige en royale villa (bewoonbare opp: 214m²) voorzien van een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, uiterst ruime en grote woonkamer voorzien van een openhaard en afgewerkt met een kwalitatieve tegel op de vloer. De villa werd gebouwd in de breedte zodat er heel wat natuurlijk daglicht binnenvalt in de woonkamer. Verder is er een aanbouw veranda voorzien waar het aangenaam vertoeven is in het lentezonnetje. De keuken is volledig afzonderlijk en is voorzien van een gasfornuis, koelkast met diepvriesvakje, heteluchtoven en dampkap. Verder zijn er heel wat ingemaakte kasten aanwezig. Op het gelijkvloers bevindt zich verder nog een uiterst ruime garage waar er 2 wagens kunnen in gestationeerd worden. 2 Afzonderlijke elektrische sectionaal poorten. Handige ... wasberging voorzien met toegang tot de tuin aan de achterzijde. De woning wordt verwarmd met een vernieuwde gaswandketel en verder zijn er 20 zonnepanelen inbegrepen in de prijs. Verder bevindt zich op het verdiep 3 slaapkamers waarvan de master bedroom voorzien is van een ingebouwde dressing. Ruime en tevens brede badkamer met ligbad met verschillende massageknoppen voor het spagevoel thuis te ervaren. Tevens is er een douche voorzien.
Verder beschikt de woning over een zeer ruime zolder waar er nog voldoende kan gestockeerd worden.

De tuin werd volledig aangelegd en voorzien van een vijver met een bruggetje over. Verder is er een tuinberging aanwezig (elektriciteit aanwezig). Verder beschikt deze tuin over een sauna waar het heerlijk ontspannen is. Om de wellnesservaring volledig te maken is er tevens een ruime jaccuzzi voorzien (4 personen) dat inbegrepen is in de prijs. Er werd een windscherm geplaatst om zalig te genieten van het avondzonnetje.

Deze woning beschikt over een zeer gunstig epc en heeft een blanco keuring elektriciteit!
Lees meer Verberg