Instapklare gelijkvloerse villa te koop in hartje Vosseslag - De Haan!

Vraagprijs: € 399 000 De Haan Heidelaan 23
Hoogwaardig en volledig vernieuwde gelijkvloerse villa te koop in hartje Vosseslag - De Haan. Zeer goed en rustig gelegen in de dorpskern van Vosseslag nabij een school, bakker en enkele winkeltjes. Ook het strand ligt op enkele minuutjes wandelen van de woning.

Volledig vernieuwde villa (bewoonbare opp: 113 m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting de afgesloten woonkamer dewelke voorzien is van een gemakkelijk te onderhouden laminaat op de ondergrond. Energievriendelijke pelletkachel aanwezig afgewerkt met een speksteenschierschouw. Verderop kan de volledig vernieuwde leefkeuken teruggevonden worden voorzien van een inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser en heteluchtoven (Miele). Zeer veel ingemaakte kasten aanwezig. Aanpalende handige berging. Verderop bevindt zich de aangebouwde veranda waar het gezellig vertoeven is en genieten van het zonnetje. Via de nachthall kan de badkamer met douche, lavabomeubel en handdoekdroger bereikt worden. Ook daar werd er terug geopteerd om hoogwaardig af te werken. Verder maakt ... deze gelijkvloerse villa nog plaats voor 2 ruime slaapkamers. Voorzien van een ruime garage met vernieuwde sectionaal poort (automatisch met afstandsbediening). De garage biedt verder mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine. Zoldertrap voorzien.

De tuin werd zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd met klinkers op de ondergrond en beschikt over voldoende ruimte om aangenaam in te vertoeven. Het dak werd recentelijk ook volledig vernieuwd en voorzien van zwart blinkende Pottelbergse pannen. Aluminium beglazing met superisolerend glaswerk. Tevens werd de gevel geïsoleerd en het dak bijkomend geïsoleerd. Ventilatiesysteem D aanwezig in elke ruimte. Blanco keuring elektriciteit.
Lees meer Verberg