Recente villa op zeer gunstige en strategische ligging te Jabbeke!

Verkocht Jabbeke Weststraat 1
Verzorgde villa in een rustige woonwijk met een open groenzicht aan de voorzijde. Goede bereikbaarheid met de dorpskern van Jabbeke en op slechts enkele minuten van de E40.

Recente villa van het bouwjaar 2009 (bewoonbare opp: 263 m²) en voorzien van een zeer goede normering naar isolatiewaarde (EPC-label A)! Op het gelijkvloers beschikt het huis over een afzonderlijke inkomhal met gastentoilet. Ruime en uiterst lichtrijke woonkamer uitgevende aan de rustige achterzijde met een mooi open zicht over de tuin. Aan de voorzijde van de woning kan de vernieuwde bureelruimte teruggevonden worden die volledig op maat werd gemaakt en voorzien is van een ruime ingebouwde kastruimte. Het gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming. Het bureel maakt plaats voor 2 volwaardige werkplekken. Verderop kan de leefruimte teruggevonden worden. Op de ondervloer werd de keramische tegel over het ganse gelijkvloers doorgetrokken. De eetplaats is voorzien van ruime schuiframen die uitgeven op de ingesloten en zonnige tuin. Functionele keuken voorzien ... van een vernieuwde inductiekookplaat en dampkap. Voldoende kastruimte. Verder treft u de wasplaats en berging aan die zeer handig tussen garage en keuken geplaatst werd. Er werd tevens geopteerd om een bijkomende douchekamer te creëren . Afgesloten en handige garagebox met sectionaal poort (automatisch met afstandsbediening).

Het verdiep is bijzonder ruim en beschikt over 4 grote slaapkamers die werden afgewerkt met een ondergrond van warme kurk. Afzonderlijke thermostaat en chauffages aanwezig. Vernieuwde badkamer met inloopdouche en nis voor het plaatsen van douchegels en dergelijke. Mooi lavabomeubel met ingemaakte kasten en handdoekdroger alsook een ruim ligbad om heerlijk te relaxen. Afzonderlijk toilet. De masterbedroom is voorzien van een volledig op maat gemaakte dressing die via glazen deuren doorloopt naar de badkamer.
Geheel overzolderd met dus veel mogelijkheid tot berging. Zonneboiler aanwezig, gaswandketel (Vaillant) en een ventilatiesysteem. Blanco keuring elektriciteit.

Het pand is gelegen op een grondoppervlakte van 863 m² en geniet van een volledig zuid-westgeoriënteerde tuin. Terras in gegoten beton voorzien van voegen. Geheel volledig afgesloten.

Bent u op zoek naar een ruime instapklare villa met een zeer gunstig EPC? Dan kan dit voor u misschien wel een opportuniteit zijn
!
Bezoek het pand op de bezoekdag van zaterdag 17/12 tussen 10:00 en 12:00. Boek online uw bezichtiging in.

Lees meer Verberg