Volledig gerenoveerde villa op een boogscheut van het strand te Middelkerke!

Verkocht Middelkerke Albertstraat 7
Instapklare villa gelegen op een boogscheut van het strand, openbaar vervoer en het centrum van Middelkerke! Tevens goede bereikbaarheid met de wagen. Omgeven door een tuin die volledig afgewerkt werd in blauwsteen en tegels.

Gerenoveerde villa bestaande uit een ruime inkomhal die toegang verleent tot de woonkamer die op zijn beurt uitgeeft aan de voorzijde van de woning. De leefruimte werd afgewerkt met een massieve parket die steeds met zorg onderhouden werd. Gashaard aanwezig met afstandsbediening die zorgt voor een gezellige toets. Alle ramen werden vervangen en afgewerkt in een PVC schrijnwerk. Elektrische rolluiken aanwezig. Vernieuwde geriefelijk keuken voorzien van een granieten werkblad en voldoende opslagruimte. Volgende toestellen zijn voorzien: een inductiekookplaat, vaatwasser, dubbele dampkap en combi-oven (ATAG). 2 ruime rolluikkasten. Verder beschikt het gelijkvloers over 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 op heden gebruikt wordt als bureelruimte. Een van de slaapkamers is voorzien van ingemaakte kasten. Badkamer ... aanwezig met dubbele wastafel, lavabomeubel met lades, kolomkast, hangtoilet en inloopdouche met massagesproeiers. Het geheel werd steeds zeer goed onderhouden. De eerste en dakverdieping werd tevens mooi hernieuwd en voorzien van een kwalitatieve natuurstenenvloer. De masterbedroom is boven aanwezig die afgewerkt werd met een inloopdressing. 2 ruime bergingen aanwezig. Het dak werd tevens volledig geïsoleerd. Terras aan de achterzijde voorzien van tegel, waterkraantje en elektriciteit.
Het geheel is volledig onderkelderd en op heden voorzien van een riante garagebox met voldoende opslagruimte, technische berging met vernieuwde gaswandketel. Verder bevindt zich in de kelder nog een woonkamer met extra keuken en een badkamer met inloopdouche. Sectionaal poort (elektrisch) met afstandsbediening

Het EPC dateert nog van voor de verbouwingen! Uw ideaal tweedeverblijf of vaste woonplaats nabij zee!
Lees meer Verberg