Op te frissen villa op prachtige ligging in een doodlopende straat!

Verkocht Oostende Stormmeeuwstraat 6
Op te frissen villa op prachtige ligging te Oostende- Stene! Gelegen in een rustige verkaveling dat geheel kindvriendelijk is. Zeer rustig gelegen nabij de Schorre en met goede toegankelijkheid met de invalswegen van Oostende. Met de fiets sta je op een hele korte termijn in hartje Oostende!

Deze riante villa (bewoonbare opp: 217 m²) bestaande uit op het gelijkvloers over een inkomhal dat u verder leidt richting de ruime woonkamer van ca. 40 m² met een tegelvloer op de ondergrond. Er werd een opdeling gemaakt van een gezellige woonruimte met open haard (cassette) en een eetruimte. Via de dubbele deuren bereikt u de zonnige en ingesloten veranda waar u heerlijk kan ontspannen het ganse jaar door! De keuken werd recentelijk volledig vernieuwd en is uiterst uitgebreid. Er werd geopteerd om met heel wat ingebouwde laden te werken in functie van ergonomie! Volgende toestellen zijn aanwezig: keramische kookplaat, heteluchtoven incl. stoomoven en bordenwarmer en dampkap. De leefkeuken is uiterst ruim en voorzien van heel wat ingemaakte ... kasten. Afzonderlijke wasberging met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine of eventueel vaatwasser. Koele berging waar u het een en ander kan stockeren. Het woonvolume op het gelijkvloers is zeer uitgebreid! Zo kan u er verder nog een volwaardige slaapkamer vinden en een badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel. Afzonderlijk gastentoilet. Ruime garage voorzien van een vernieuwde regenwaterpomp en een geautomatiseerde kantelpoort. Vestiarekast aanwezig.

Via de trap bereikt u de bovenverdieping waar nog 3 volwaardige slaapkamers teruggevonden kunnen worden en een tweede badkamer voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet. Uiterst solide woning voorzien van gewelven. Dak werd volledig geïsoleerd en ook de muren en de vloeren zijn voorzien van isolatie!

De villa is gelegen op een grond van 495 m² en heeft een leuk ingedeelde tuin. Afzonderlijke tuinbergingen voorzien waar het een en ander kan gestockeerd worden. Aangelegde oprit.

Bezoek het pand op onze opendeurdag van zaterdag 08/07/2023 tussen 10:00 en 12:00! Boek uw afspraak online in.

Renovatieplicht (Dit pand is onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiële-gebouwen-2023)
Lees meer Verberg