Uiterst lichtrijke villa met enorm veel woonconformt rustig gelegen in een residentiële woonwijk!

Verkocht Stene Roekstraat 12
Lichtrijke villa op een grond van 617 m² zeer goed gelegen in een residentiële wijk en met een goede bereikbaarheid met het stadscentrum van Oostende en met de autosnelweg! Uiterst rustig gelegen in een doodlopende straat en in de nabijheid van de Schorre te Oostende!

De villa geniet een bewoonbare oppervlakte van 240 m² en strekt zich op het gelijkvloers uit met een ruime, lichtrijke woonkamer en een open vernieuwde keuken. Het leefgedeelte heeft een gezellig karakter mede dankzij de open haard die recentelijk geplaatst werd. De woonkamer kijkt uit op de zongerichte tuin en verleent tevens toegang tot de aangebouwde veranda. De keuken werd eveneens vernieuwd en is voorzien van een kasteneiland met ontbijtbar. De keuken werd volledig afgewerkt in witte gelakte afwerkingslaag die voor een luxueuze toets zorgt.
Verder is de keuken voorzien van heel wat ingemaakte kasten en volgende toestellen: telescopische dampkap, inductiekookplaat, koelkast, vaatwas en combi-oven (AEG). Aangebouwde veranda waar het steeds gezellig vertoeven is. ... Verder bevindt zich nog een berging die volledig voorzien werd van legplanken zodat er handig gestapeld kan worden. Vernieuwde boiler aanwezig.

De garage heeft mogelijkheid om 2 wagens achter elkaar te plaatsen en is voorzien van een elektrische sectionaal poort met afstandbediening. Het gelijkvloers beschikt verder over een slaapkamer die eventueel als bureelruimte gebruikt kan worden.

Op de verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers en een ruime overloop. De masterbedroom is uiterst ruim en beschikt over een afgesloten dressing. Grote badkamer aanwezig met mooi afgewerkte douche in een nette faience. Dubbele wastafel met voldoende ingebouwde kasten.

De villa is rondom omgeven van gras en verschillende terrassen waar u voldoende privacy geniet. Er is tevens een carport voorzien waar ook 2 wagens geplaatst kunnen worden. Handige fietsenberging aanwezig. De tuin is bereikbaar aan beide zijden van de woning en werd afgesloten met een poortje. Een van de terrassen beschikt over een ingebouwde barbecue. Tuinhuisje aanwezig (elektriciteit voorzien).

Wat absoluut opvalt bij deze woning is de openheid en de mooie natuurlijke lichtinval!
Lees meer Verberg